Albert Mill retains its original features – timber beams, cast iron columns, brickwork and timber floors, adding a contemporary, high specification finish combining the best of the old with the best of the new to create a beautiful space. The generous windows bring lots of natural light. It is anticipated that the first floor of the original outrigger building behind the Old Town Hall, adjacent to the Post Office access road, will be restored to this standard and avalable for use by an established creative company, such as a film production, design or photography business.

Building: Albert Mill, Castlefield, Manchester.
Project by: Urban Splash

Interior space of Albert Mill, Castlefield, Manchester. Courtesy of Urban Splash.

IMPORTANT: Example only: this does not in any way constitute any proposed design.


Other images…